Terrengbeskrivelser

Terrengbeskrivelse Klungsetmarka, Fauske

Store deler av berggrunnen i området består av kalkstein/marmor som gir et detaljert kurvebilde med innslag av negative kurver. Vegetasjonen i de lavere delene av terrenget består av naturlig lokal løvskog (bjørk, osp, rogn) og einer med varierende løpbarhet, i andre områder av terrenget er det granplantasjer i varierende alder og med varierende løpbarhet. Det er et velutviklet nett av stier, skiløyper og kjerreveger etc. i de nedre delene av terrenget. I de øvre delene av terrenget består vegetasjonen av bjørk og furuskog med varierende tetthet, samt åpent og halvåpent fjellterreng. I noen områder er terrenget myrpreget.

 

Terrengbeskrivelse Straumøya

Terrenget er middels kupert. Sikten er veldig variabel. Det er både tettvokste områder og områder med myrer og åpen skog. Det er både svært detaljert områder og områder med tydelige formasjoner.

Løpbarheten er varierende. Det er partier som innbyr til stor fart men også tungløpte områder med ujevnt underlag. Noen områder med kalkstein har til dels skarpe steinformasjoner og ujevn overflate. Det er en del mindre hull i bakken. Deler av terrenget benyttes til utmarksbeite.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s